Bel ons: 0487-510504 - Mail info@steenkampict.nl

Cloud.

Werken in de cloud biedt veel voordelen. Zo heeft u altijd toegang tot uw bestanden en staan ze gegarandeerd veilig opgeslagen in een datacenter. Steenkamp Automatisering helpt u graag bij het installeren van uw cloudomgeving.

Hosted exchange & Microsoft Office 365

Als ondernemer wilt u altijd en overal kunnen werken. Het is daarom van belang dat u overal toegang heeft tot uw mailbox en bestanden. Office 365 biedt het vertrouwde Office-pakket, OneDrive, Exchange Online, Projects en Visio vanuit de cloud. U kunt hiermee eenvoudig online bij uw mailbox, agenda, contacten en bestanden. U kunt ook gemakkelijk bestanden bewerken en delen. Office 365 is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven.

Office365
backuponline

Back-up Online

Regelmatig een back-up van uw bestanden maken is belangrijk. Steenkamp Automatisering zorgt ervoor dat deze back-ups regelmatig en automatisch plaatsvinden, zodat u er geen omkijken naar heeft. Deze back-ups worden gemaakt in de cloud. We werken hiervoor samen met een veilig en professioneel datacenter van KPN in Nederland.

Domeinregistratie

Om uw bedrijf op internet zichtbaar te maken, is domeinregistratie essentieel. Hiermee legt u een domein vast voor een bepaalde tijd, zodat u hier eventueel een website kunt plaatsen. Bij Steenkamp Automatisering kunt u eenvoudig en snel uw domeinnaam registreren.

domeinregistratie
webhosting

Webhosting

Stap twee na uw domeinregistratie is de webhosting. Dit maakt het mogelijk om uw website online te zetten en te beheren. Steenkamp Automatisering werkt samen met webdesigners en websiteontwikkelaars om u het complete pakket te kunnen aanbieden. Zo brengt u niet alleen uw webhosting, maar ook alle andere zaken onder bij één professionele partij.

Wilt u weten welke voordelen werken in de cloud via Steenkamp Automatisering u biedt? Neem dan vrijblijvend contact op!

Back to Top