Bel ons: 0487-510504 - Mail info@steenkampict.nl

Internet.

Internet

Voor een snelle en goede zakelijke internetverbinding kunt u terecht bij Steenkamp Automatisering. Hierbij is de locatie van uw bedrijfspand van belang. We brengen de mogelijkheden in kaart en doen u een passend voorstel voor uw internetverbinding. Uiteraard is ook het opzetten van een compleet WiFi-netwerk mogelijk. Steenkamp Automatisering levert, installeert en onderhoudt uw internetverbinding. U ontvangt iedere maand één overzichtelijke factuur.

Internet via glasvezel

Glasvezel is in veel gevallen de beste keuze voor een internetverbinding. Het dekkingsgebied van glasvezel breidt zich in Nederland in hoog tempo uit. Internetten met de snelheid van het licht geeft u als bedrijf nieuwe mogelijkheden, zoals razendsnel werken vanuit de cloud, videoconferenties en gemakkelijk werken vanuit huis. Als partner van RoutiT bieden wij glasvezel aan over het netwerk van KPN.

glasvezel
koperdraad

Internet via koperdraad

In sommige gevallen is het niet mogelijk om een glasvezelverbinding aan te leggen, bijvoorbeeld wanneer u niet in het dekkingsgebied gevestigd bent. Geen probleem: ook via de koperdraad kunnen wij u van snel internet voorzien. Via het kopernetwerk van KPN bieden wij ADSL, ADSL 2+ en VDSL aan. Samen met u bekijken we welke techniek we het beste kunnen gebruiken op uw locatie.

WiFi-netwerk

Heeft u behoefte aan een snel en dekkend WiFi-netwerk? Steenkamp Automatisering kan een WiFi-netwerk realiseren in uw complete pand. We zorgen voor een stabiele WiFi-verbinding met voldoende capaciteit, zodat uw werknemers en gasten te allen tijde gebruik kunnen maken van snel en betrouwbaar internet.

netwerkbeheer
pin

Pin- en alarm

Ook voor uw pin- en alarmdiensten kunt u gebruik maken van een zakelijke internetverbinding. Indien nodig werken wij hiervoor samen met de installateur van uw bedrijf. Steenkamp Automatisering blijft in alle gevallen uw aanspreekpunt.

KPN ÉÉN

Met KPN ÉÉN heeft u vast en mobiel internet en vaste en mobiele telefonie in één. Onder één contract en één factuur, met één helpdesk, één telefoonnummer en één vaste prijs per medewerker. Het is een oplossing die flexibel met uw organisatie meegroeit of krimpt, waarbij u per gebruiker een gebruikersprofiel kunt kiezen met diverse gebruikersopties. Laat ons een vergelijking maken en ontdek wat u kunt besparen! Bovendien verzorgen wij voor u de volledige installatie op locatie

kpn-een

Wilt u weten welke voordelen internet via Steenkamp Automatisering u biedt? Neem dan vrijblijvend contact op!

Back to Top