Ondersteuning

Telefonie

VoIP telefonie biedt diverse voordelen. Steenkamp Automatisering verzorgt het complete pakket op het gebied van telefonie, inclusief beheer en onderhoud.

Steenkamp Automatisering biedt een betrouwbare telefonie-oplossing via het netwerk van KPN waarbij u gebruikt maakt van hosted telefonie. Met hosted telefonie belt u via het internet zonder gebruik te maken van een telefooncentrale op locatie: in plaats daarvan belt u via de cloud. Het is hierdoor mogelijk om uw online CRM te integreren met de telefooncentrale.

Steenkamp Automatisering heeft ruime ervaring met het aanleggen van telefonienetwerken in o.a. verzorgingshuizen en multifunctionele accommodaties. In veel gevallen kunnen bewoners en huurders de huidige telefoontoestellen blijven gebruiken.

Wanneer u kiest voor het onderbrengen van uw mobiele telefoonabonnementen bij Steenkamp Automatisering heeft u vanuit uw beheeromgeving controle op de aanwezige simkaarten in uw bedrijf. Ook kunt u in uw beheeromgeving gemakkelijk het verbruik inzien. Ook is het mogelijk om doorschakelingen in te stellen of om met uw vaste telefoonnummer te bellen vanaf uw mobiele telefoon.