Bel ons: 0487-510504 - Mail info@steenkampict.nl

Telefonie.

Telefonie

Besparen op uw telefoonkosten én meer mogelijkheden: VoIP telefonie biedt uitsluitend voordelen. Met VoIP telefonie kunt u voortaan direct doorschakelen, kiezen voor een keuzemenu of wachtrij en lokaal bellen vanaf uw mobiele telefoon. Ook blijven uw technische faciliteiten continu up-to-date. Steenkamp Automatisering verzorgt het complete pakket op het gebied van telefonie, inclusief beheer en onderhoud. Wij komen graag een keer bij u langs met een demo-kit om de mogelijkheden te demonstreren.

voiptelefonie

Hosted telefonie

Met hosted telefonie belt u via internet zonder telefooncentrale. Steenkamp Automatisering biedt een betrouwbare telefonie-oplossing via een professioneel datacenter. U heeft geen telefooncentrale meer nodig: in plaats daarvan belt u via de cloud. Dit maakt bellen een stuk voordeliger. Het is bij hosted telefonie mogelijk om met meerdere lijnen tegelijkertijd te bellen.

KPN ÉÉN

Met KPN ÉÉN heeft u vast en mobiel internet en vaste en mobiele telefonie in één. Onder één contract en één factuur, met één helpdesk, één telefoonnummer en één vaste prijs per medewerker. Het is een oplossing die flexibel met uw organisatie meegroeit of krimpt, waarbij u per gebruiker een gebruikersprofiel kunt kiezen met diverse gebruikersopties. Laat ons een vergelijking maken en ontdek wat u kunt bespraken! Bovendien verzorgen wij voor u de volledige installatie op locatie.

kpn-een
VaMo

Vast-mobiel-integratie (VAMO)

Vast-mobiel-integratie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Het telefoonverkeer dat normaal gesproken binnenkomt via een vast nummer, kan zo ook op de mobiele telefoon binnenkomen. Dit maakt het telefoonverkeer een stuk flexibeler. U kunt met uw mobiele telefoon ook vanaf het vaste nummer bellen.

Wilt u weten welke voordelen VoIP telefonie via Steenkamp Automatisering u biedt? Neem dan vrijblijvend contact op!

Back to Top